COMPOSICIÓN MUSICAL,
SONORIZACIÓN Y CREACIÓN

para proyectos audiovisuales y de artes escénicas. Realización desde la primera etapa (diseño y proyección) hasta la entrega final del material (grabación, partituras e interpretación en vivo).

Elaboración, proyección, producción de ideas sonoras y musicales. Trabajo para elaborar y concretar ideas sonoras y musicales.

'Ofrezco una forma plástica de organizar y desarrollar el proyecto según las necesidades que presente.

Entiendo que conectar con las personas que llevan adelante cada proyectoes fundamental para un desarrollo exitoso.

Me interesa pensar cada nueva iniciativa como un desafío a mi creatividad e inspiración, contando a su vez con la posibilidad de armar equipos incorporando a diferentes profesionales técnicos y musicales'

Proyectos

PUERTO ITINERANTE (2022)


Jazz, no coverPiano i composició⬢Released in 2022, it is the second album by Lucas Herrera Fernández. He gives us 9 new, original compositions that refresh the listening of traditional jazz formations with a personal imprint based on the musical roots of Buenos Aires. Evocations of Argentine Tango and Folklore merge within jazz forms and improvisations, showing the composer's heritage and origins. The musicians participating in the recording are Cecilia Dottore on clarinet and alto sax, Hernán Cassibba on double bass and Martín Freiberg on drums. Piano and composition by Lucas Herrera Fernández.
It was recorded in November 2021 at Doctor F. studios in the city of Buenos Aires, Argentina, by Agustín Silberleib. Mixing and mastering by Pablo López Ruiz.
Escolta l'àlbum aquí
Puerto Itinerante (jazz)

PIANO SOLO


Jazz, boleros, bossa novaPerformer⬢Pianista solista. A Barcelona es presenta amb aquest format al Club 61, Cafè de l'Aula, Hotel Majestic, Velvet Room, entre d'altres.
Video reel
Piano Sol (jazz i més)

MUSEO DE ARTE MODERNO DE BUENOS AIRES (MAMBA)


"Donación León Ferrari" (2015) y "Picasso-Más allá de las semejanzas" (2017)Intèrpret i compositor (amb Juan Cristóbal Sleigh)⬢El Museu d'Art Modern de la Ciutat de Buenos Aires (MAMBA) va encarregar al duet Herrera-Trineu la realització d'intervencions musicals basades en el recorregut museogràfic de les exposicions ⬝Donación León Ferrari⬝ i ⬝Més enllà de la semblança de Pablo Picasso⬝ els anys 2015 i 2017 respectivament. Per a això van compondre i interpretar peces originals inspirades en les obres d'aquests dos mestres de les arts plàstiques.
Mira el video aqui


escolta l'enregistrament aquí
MAMBA (museu)

El tiempo de mi sombra


Tino Moroder (2020)Arranjaments i interpretació⬢"El tiempo de mi sombra" single del cantant, compositor i guitarrista Tino Moroder. Vaig compondre especialment per a aquesta bella cançó un arranjament orquestral. També vaig gravar teclats, hammond i piano.

⬢Tino Moroder és un músic de la ciutat de Buenos Aires, líder del grup de rock El Atolón de Funafuti. Aquesta cançó pertany al projecte solista.
Escolta'ns a Spotify aquí


Página web
Tino Moroder (rock)

AGUAPÉ DEL MISSISSIPPI


Breu peça teatral per a piano i veu (2017-2018)Intèrpret i compositor musical⬢Una creació de Lucía Rosso (actriu, cantant, directora i dramaturga) sota la supervisió artística de Cristina Banegas

⬢Una peça teatral per a piano i veu que plasma en escena (a través del jazz, la dansa butoh i l'actuació) un cos que es lliura intensament a l'experiència lúdica de ser transformat, deformat, mobilitzat, arrossegat, fusionat, tocat, erotitzat , temut i abandonat per l'Amor.
Aguapé del Mississipi (teatre)

PARALELO


Gonzalo Gamallo (2015)Intèrpret⬢Primer disc solista del compositor, guitarrista i cantant Gonzalo "el pastor" Gamallo
Escolta el disc aquí
Gonzalo Gamallo (cançó)

BLUES PARA UN ROJO (2023)


Jazz Piano TrioPianista i compositor⬢Aquest EP és el primer enregistrament de Lucas Herrera Fernández a la ciutat de Barcelona amb el seu trio. Conté 3 tracks, entre ells Blues para un Rojo, composició original que titula aquest llançament. Seguits pels estàndards On Green Dolphin St. i There is no greater love. Amb Homer Tolosa en bateria i Oscar Tinocco en contrabaix
Va ser gravat per Ferran Donatelli a Vertigo Estudios, a la ciutat de Linars del Vallès.
Mira els vídeos de la sessió a l'estudi


Escolta el disc aquí
Lucas Herrera Fernández Trío (Jazz)

UN PUNTO AZUL PÁLIDO


Lucas Herrera Grup - Jazz fusió (2015-2017)Compositor i intèrpret⬢Lucas Herrera edita el seu primer àlbum solista amb música original anomenat ⬝Un punto azul pálido⬝.

⬢Aquest disc presenta un conjunt de 9 composicions originals que s'inscriuen a l'àmbit de la fusió. Cadascuna visita diferents gèneres populars (zamba, bossa, funk, rock, soul) des d'una perspectiva jazzera.

⬢L'àlbum va comptar amb la producció artística del mestre Álvaro Torres i hi van gravar Andrés Pellican (contrabaix), Martín Porto (guitarra), Gabriel Juncos (flauta), Juan Corrao (bateria), Facundo Maddío (trompeta) i Mauro Ostinelli (saxo tenor).

Durant 2015 i 2016 va presentar el disc en diferents escenaris de l'escena de Buenos Aires, com Boris Club, Virasoro, Monk Club, Vicente l'Absurd, entre d'altres, acompanyat per Flavio Romero (contrabaix), Martín Porto (guitarra), Juan Corrao ( bateria), Rodrigo Clavell (saxo alt i tenor), Mauro Ostinelli (saxo tenor) i Gonzalo Aldas (baix).
Escolta'l a Spotify


lloc web de l'àlbum"
aquí
Un punto azul pálido (jazz fusió)

MUSEO NACIONAL DE BELLAS ARTES (MNBA)


"Música a la sala barroca i manierista" (2018)Arranjaments i composició (al costat de Juan Cristóbal Sleigh)⬢El duo Herrera - Sleigh va compondre i arranjar música especialment per a aquesta presentació inspirant-se en la col·lecció de la mateixa. Mitjançant una convocatòria de l'Associació Amics del Museu Nacional de Belles Arts (AAMNBA) el dia divendres 24 d'agost de 2018 es va realitzar aquest concert en què van participar com a intèrprets Mario del Risco Blanco (violí, flauta i trompeta), Nahuel Campanari (contrabaix) i el mateix Juan Cristóbal Sleigh (clarinet, guitarra i quatre).
Mira el vídeo aquí
MNBA (museu)

APS Poenix


Campanya publicitària - 2021Composició, interpretació, enregistrament i mescla⬢Campanya publicitària i institucional per a la signatura APS Phoenix (USA). Una producció de Camarón Brujo Estudis (ARG)
Mirá el video 1 aquí


Mirá el video 2 aquí


Escolteu l'àudio aquí
APS Phoenix (publicitat)

LH6 - LUCAS HERRERA SEXTET


Sextet de jazzIntèrpret i compositor⬢Grup format l'any 2017 amb què interpreten música original del gènere.

⬢Cecilia Dottore (saxo alt), Mauro Ostinelli (saxo tenor), Mariano Anselmi (guitarra), Gonzalo Aldas (baix), Juan Corrao (bateria) i Lucas Herrera (piano i composició)
Mira els vídeos del grup aquí
Lucas Herrera Sextet (jazz)

LA PORTANTER I EL SEU TRIO BOHEMIO


Boleros (2016-2018)Intèrpret⬢Gabriela Portantiero recrea als seus boleros aquest gènere que no té caducitat i que inevitablement ens porta a un lloc de somnis que gràcies a la seva inigualable veu, sensual i atrapant, voldríem habitar més sovint.
Mira el video de "Mucho corazón" aquí

Escolta el disc aquíLa Portantiero i el seu trio bohemi (boleros)

The Soulful Trio (2023)


Soul, BluesÒrgan Hammond⬢És un Organ Trio basat a la ciutat de Barcelona. Interpreten versions de cançons conegudes per tothom, barrejant gèneres musicals de forma indistinta. Trobaràs al seu repertori tints de jazz, ment soul i molt groove. Recentment han llançat el seu primer EP "The Soulful Trio" juntament amb una sèrie de live sessions realitzades en estudi d'enregistrament. Amb Homer Tolosa en bateria i Pablo Sánchez en guitarra. Convidat: Federico Álvarez en saxo alt
Mira los videos aquí


Escolta l'EP aquí

The Soulful Trio (Soul, Blues)

CANAL ENCUENTRO


Los visuales - documentary seriesComposició Musical1ra i 2da temporada(2016-2017)

⬢Els visuals proposa un apropament a l'experiència de la creació a l'art contemporani argentí a partir del relat i l'acció dels seus protagonistes.

Directors: Lucas Turturro i Brenda Barroero.
Mira la sèrie completa aquí


Escolta el Soundtrack Original aquí (1)


Escucha el Soundtrack Original aqui (2)
Canal Encuentro (TV)

Campanya "Cuidar en Igualtat"


Ministeri de Dones, Gènere i Diversitat (ARG) - 2021Composició, enregistrament i mescla⬢De què parlem quan parlem de cures?

La Campanya Nacional "Cuidar en Igualtat. Necessitat, dret i treball" reconeix a les cures com a feina, històricament invisibilitzada i distribuïda de manera desigual. A través d'aquesta iniciativa, el Ministeri es proposa aportar a la millora i ampliació de polítiques públiques de cures en les diferents esferes, que promoguin més integralitat i accés per avançar cap a una distribució igualitària d'aquestes tasques.

Una producció de La Bàsica Audiovisual.
Mirá el video aquí


Escolta el Soundtrack Orginal aquí
Ministeri de Dones, Gènere i Diversitat (publicitat)

EL ATOLÓN DE FUNAFUTI


Rock (2008-2024)Intèrpret i co-compositor⬢Grup de rock liderat pel cantant, compositor i guitarrista Tino Moroder.

⬢Des del 2004 han editat 5 discos llarga durada, tocant en importants escenaris de tot el país i guanyant-se el respecte i acceptació de la premsa especialitzada. El 2008 van ser seleccionats per Alfredo Rosso com la millor banda de l'any per a l'Anuari de la Revista Ñ.
Escolta'ns a Spotify aquí

Mirá los videos aquíEl Atolón de Funafuti (rock)

25.102.RAYOS!


Alejandro Meola (2013)Intèrpret⬢25.102.RAYOS! és el segon disc LP d'Alejandro Meola, artista musical de Buenos Aires basat a Nova York des del 2013. Compositor amb ofici de cançó. Guitarrista. Cantant.

⬢Les sessions van tenir lloc als estudis Casa Frida amb Nicanor Faerberg en bateria, Sebastián Ruiz en baix, Lucas Herrera Fernández en teclats, Juan Borría en trompeta, Joaquín Angiolini en bandoneó, Marilina Calós en violí, Santiago Lagrosa en percussió i Diego Quezada en harmònica. El disc va ser tocat en viu per única vegada al Teatro del Viejo Mercado, barri porteny d'Abasto.
Escolta'l a Spotify aquí


Pàgina web
Alejandro Meola (rock)

MARTIN OLIVER


Rock/Pop (2016-2019)Intèrpret⬢Cançons grooveres, poperes, rockeres. Bones cançons abans de res.

⬢Psicosi Ràdio és el segon àlbum d'estudi del cantant i compositor Martin Oliver.
IG: martinxoliver
Escolta'l a Spotify aquí

Mira los videos aquí


Martin Oliver (rock/pop)
Contacto
Tel: +34 603614257 // e-mail: lucasherrerafernandezmusica@gmail.com
- Para clases de música e instrumento particular también podés utilizar estas líneas de comunicación -